Greitieji kreditai internetu: ką pasirinkti?

greitieji-kreditaiŠiuo metu Lietuvoje yra daug bendrovių, kurios teikia greitųjų kreditų paslaugas, tačiau visos skelbiasi, kad yra geriausios ir suteikia „ale“ geriausias sąlygas savo klientams. Tai natūralu, kadangi rinka yra tikrai konkurencinga, visi paskolų tiekėjai konkuruoja dėl kiekvieno naujo kliento ir stengiasi vienas iš kito persivilioti juos, kad galėtų didinti savo užimamos rinkos dalį.

Greitieji kreditai internetu turi dvejopą įvaizdį Lietuvoje. Vieni žmonės yra nusistatę prieš juos, nes mano, kad tai yra žmonių mulkinimas ir pinigų atiminėjimas, kiti mąsto, kad kiekvienas yra atsakingas už savo prisiimamus įsipareigojimus, todėl dėl negrąžintų finansinių įsipareigojimų kalti patys žmonės.

Aš sutinku su pastarąją nuomone. Paslauga yra legali ir jokių apgaulių čia nėra. Svarbiausia skaityti ir suprasti pateikiamą kredito bendrovės sutartį, kurioje aiškiai yra nurodomas terminas, per kiek laiko reikia grąžinti paskolą kartu su palūkanų procentu. Todėl žmonėms, kurie supranta sutartį ir prisiimamus įsipareigojimus, problemų neatsiranda. Greitųjų kreditų bendrovių nemalonumus užsitraukia tik tie, kas piktybiškai vengia grąžinti pasiskolintus pinigus. Pagalvok, kam patiktų jei pasiskolinęs žmogus vengtų grąžinti pinigus ir išsisukinėtų visaip iš tokios situacijos? Greičiausiai, kad niekam. Todėl greitieji kreditai internetu yra ne išimtis. Tad jei pasiskolinai pinigus, privalai juos grąžinti laiku su palūkanomis.

Greitieji kreditai yra paplitę visame pasaulyje, žmonės naudojasi jais protingai, kai prisireikia reikiamos sumos pinigų, tačiau yra garantuoti, kad galės grąžinti visą sumą. https://www.youtube.com/watch?v=DxAiIMf6jaw

Komentarų: 2

  1. Laimis Said,

    sausio 30, 2015 @ 11:46

    Na mano nuomone, jei kažkieno paklausit, ką mano apie greituosius kreditus, tai dauguma pasakys, kad nesąmonė, bet didelis procentas iš tų žmonių patys naudojasi greitų paskolų paslaugomis, tik nedrįsta to pripažinti.

  2. Rita Said,

    balandžio 28, 2015 @ 7:35

    greitos paskolos internetu nėra jau toks blogas dalykas, tik reikia gerai pasiskaičiuoti prieš imant.

RSS feed for comments on this post

Dienos akcijos | Dovanos | Nuolaidos
Eiti prie įrankių juostos